Menu

Home Campings zoeken Campings op kaart Adverteren Hoe werkt het? Contact Login
Gebruikersnaam:

Nog geen account?
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam:

Nog geen account?
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam:

Nog geen account?
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Uitgebreid zoeken

Land


Regio


Aantal plaatsen
AccommodatietypeOverige


Sanitair


Aantal kampeerplaatsen


0 - 20
21 - 40
41 - 60

Accomodatietype


Staanplaatsen
HuuraccommodatiesUitgebreid zoeken

Land


Regio


Aantal plaatsen
AccommodatietypeOverige


Sanitair


Aantal kampeerplaatsen


0 - 20
21 - 40
41 - 60

Accomodatietype


Staanplaatsen
HuuraccommodatiesAdverteren - Kleine Campings

Kleinecampings.nl is een snel groeiend platform voor alleen kleine campings tot 60 kampeerplaatsen. Op kleinecampings.nl kunt u uw doelgroep optimaal bereiken. Iedere kleine camping, minicamping, boerderijcamping of natuurcamping kan per direct deelnemen.

 

Wat zijn de kosten?

Let op! In 2019 is adverteren gratis!
Zodra wij een nieuwe website hebben betaald u het eerst volgende advertentiejaar de onderstaande prijzen indien u uw vermelding verlengt!

De kosten van een vermelding zijn bewust laagdrempelig gehouden zodat ieder kleinschalig recreatiebedrijf in binnen- en buitenland(sinds 2016) de mogelijkheid heeft om een vermelding te plaatsen op kleinecampings.nl tegen lage kosten.

 

Tot en met 6 kampeerplaatsen - € 15,-
7  - 20 kampeerplaatsen - € 25,-
21 - 30 kampeerplaatsen - € 35,-
31 - 40 kampeerplaatsen - € 45,-
41 - 50 kampeerplaatsen - € 55,-
51 - 60 Kampeerplaatsen - € 65,-

 

De bovengenoemde prijzen zijn jaarbedragen(365 dagen) per camping en exclusief BTW. Campings in het buitenland met btw-nummer betalen geen BTW. Hiervoor hebben wij wel uw btw-nummer nodig. Verhuuraccommodaties worden niet meegerekend als kampeerplaats.

 

Geen automatische verlenging

Aan het einde van ieder jaar word u benaderd via de mail met de vraag of u uw advertentie wilt verlengen of niet. De advertentie wordt niet automatisch verlengt, en verloopt altijd na één jaar. U wordt hier 2 weken voor die tijd aan herinnert. Door op de link in de verkregen mail te klikken kunt u direct uw vermelding verlengen. Ook is dit mogelijk via uw account. U dient wel eerst in te loggen. Als de vermelding toch verlopen is na 1 jaar(365 dagen) kunt u deze verlengen wanneer u het uitkomt met 1 of meerdere jaren.

 

Bezoekersaantallen

Per jaar ontvangen wij ruim 100.000 bezoekers.

 

Hoe plaats ik een vermelding?

Wilt u een kleine camping toevoegen dan klikt u rechts bovenaan op "Nog geen account?". Registreer u om een kleine camping te plaatsen op kleinecampings.nl. U krijgt een bevestigingsmail toegestuurd met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u ingelogd dan kunt u uw camping direct plaatsen. Ook wij kunnen de advertentie voor u plaatsen, neemt u dan contact op met: info@kleinecampings.nl

 

Sinds kort kunt u direct betalen via Rabo OmniKassa. Dit is uitvoerig getest echter bestaat er altijd een kleine kans dat in uw land het betalen niet lukt. Neemt u contact op indien dit het geval is.

 

Een vermelding aanpassen

U kunt te allen tijde alle informatie in uw vermelding aanpassen met uw eigen inloggegevens die u heeft ontvangen per e-mail na de registratie.

 

Werkt of lukt er iets niet? Is er een ander probleem?

Laat het ons alstublieft weten zodat het kan worden opgelost. Wij zijn hier voor u, en proberen op alle fronten mee te denken.

 

Uw account of camping verwijderen

U kunt te allen tijde uw account of camping verwijderen indien u om wat voor reden wilt stoppen met adverteren.

 

Kleine camping in het Buitenland

Bent u de eerste adverteerder in uw land? Neemt u dan contact op, dan voegen wij uw land ook toe aan kleinecampings.nl. Daarnaast krijgt u het eerste jaar adverteren gratis. Wij willen graag ons aanbod vergroten.

 

Kaart

Uw camping wordt direct nadat deze geplaatst is automatisch getoont op de kaart. Dit is een geschatte locatie. Binnen één dag wijzigen wij dit in de daadwerkelijke locatie. Mocht u toch onjuist worden weergegeven op de kaart, laat het ons weten.

 

Ter informatie

Kleine campings is onderdeel van MenckeMedia.com. Wij hanteren dezelfde criteria als Vekabo en de ANWB. Daarom worden er alleen kleine campings vermeld die minder dan 60 kampeerplekken bieden.

 

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan hier contact op.

Provincies en Landen:

Zoeken op faciliteiten: